photo over Over ons

Over ons

De persoonlijkste brillenspecialist van Zeeuws-Vlaanderen

photo over Professioneel

Professioneel

Optiek Bart Vervaet staat al jarenlang garant voor topkwaliteit en een uitstekende service. De deskundigheid van onze gediplomeerde opticiens helpen de klant bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat over brillen, contactlenzen, loupen, ...  kwaliteit en zorg zijn onze grootste prioriteit. 

Onze professionele oogzorg en maatwerkproducten staan garant voor comfortabele kijkoplossingen. Zodat u weer vrij, ongestoord en goed kunt zien. Dat maakt het leven een stuk aangenamer.

photo over Persoonlijk

Persoonlijk

Contact met onze klanten in een huiselijke sfeer, dat kenmerkt Bart Vervaet Optiek. Uw ogen verdienen de service van een deskundige opticien. Iemand waarmee u een persoonlijke band heeft en waarbij u niet telkens opnieuw het verhaal hoeft uit te leggen.

In de directe en indirecte omgeving weet men ons te vinden voor persoonlijk advies, wij staan dan ook bekend als de opticien van Zeeuws-Vlaanderen welke echt tijd voor u maakt.

photo over Deskundig

Deskundig

Bart en zijn team zorgen ervoor dat er naar uw wensen wordt geluisterd. Wij houden van brillen en staan voor alles wat u maar kan wensen voor ogen. Dat beleeft u in onze winkel, want het is onze ambitie om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Wij zijn continu op zoek naar de mooiste, leukste en best passende brillen. Maandelijks vindt u bij ons nieuwe collecties. Wilt u uw ogen eens uitgebreid laten controleren of bent u op zoek naar wat nieuws? Kom dan eens bij ons binnen en laat u door ons adviseren.

Ontmoet het team!

photo van Tamara

Tamara

Vakkundig gediplomeerd opticien

photo van Bart

Bart

Vakkundig gediplomeerd opticien

photo van Veerle

Veerle

Administratie en verkoopsassitent

photo van Chiara

Chiara

Vakkundig gediplomeerd opticien

photo van Mariët

Mariët

Gastvrouw en adviseur

photo van Joyce

Joyce

Opticien en contactlensspecialist (in opleiding)

Kerkdreef 11
4571 GH Axel
0031 115 53 15 37

info@bartvervaetoptiek.nl
Di-Vr09:00-18:00
Za09:00-15:00

Parking met laadpaal aan de overkant van de straat
Afspraken mogelijk binnen en buiten de openingsuren, gelieve afspraak vooraf te maken.