photo over Oogmeting laten doen?

OOGMETING

Oogmeting laten doen?

Graag een oogmeting inplannen bij Bart Vervaet Optiek?

Hoe vaak kan je best je ogen laten testen? 

Wie zuinig is op zijn of haar ogen laat deze regelmatig controleren door een van onze opticiens. Draagt u al een bril, dan is het voldoende om uw ogen één keer in de twee jaar te laten testen. Heeft u zelf het idee dat uw sterkte is veranderd, dan kunt u natuurlijk altijd eerder langskomen voor een oogmeting. Bent u 45 jaar of ouder, dan adviseren wij u één keer per jaar langs te komen, zodat we ook uw uw oogdruk regelmatig kunnen controleren.

Kunnen jullie oogaandoeningen opsporen? 

Ja, dit kan. Wij screenen de ogen onder meer op staar (cataract), oogdruk (glaucoom), leeftijdsgebonden macula degeneratie en droge ogen. Wanneer wij tijdens een oogmeting constateren dat er iets mis is met de gezondheid van uw ogen, dan zullen wij u via uw huisarts doorverwijzen naar de oogarts.

Is een oogmeting gratis?

Voor de zorgvuldige meting en het advies brengen wij aan onze klanten niets in rekening. Koopt u bij ons dus glazen, een complete bril of contactlenzen, dan hoort de meting bij onze service. Mocht u echter de exacte waarden van de meting graag mee willen nemen naar huis zonder aankoop, dan brengen we voor deze diensten kosten voor in rekening.

Kerkdreef 11
4571 GH Axel
0031 115 53 15 37

info@bartvervaetoptiek.nl
Di-Vr09:00-18:00
Za09:00-15:00

Parking met laadpaal aan de overkant van de straat
Afspraken mogelijk binnen en buiten de openingsuren, gelieve afspraak vooraf te maken.